مجموعه رادونیکس نیز در سال ۱۳۷۶ بطور جدی وارد عرصه طراحی و تولید کنترلر های دستگاه های سی ان سی شد.
مجموعه رادونیکس نیز در سال ۱۳۷۶ بطور جدی وارد عرصه طراحی و تولید کنترلر های دستگاه های سی ان سی شد. از آنجا که منابع قابل توجهی در زمینه کنترلر های سی ان سی در آن زمان در ایران در اختیار نبود، عملا فرایند طراحی و ساخت اولین سری کنترلر ها این مجموعه فرایندی بسیار سخت و انرژی بر بود و با توجه به نیاز به ادغام سه تخصص و علم مکانیک، الکترونیک و کامپیوتر، این روند برای بسیاری از مجموعه ها دست نیافتنی بود. با تمامی این مشکلات این مجموعه مصمم به دستیابی به این تکنولوژی بود و می بایست برای هر مشکلی راه حلی بر اساس توانمندی داخلی می یافت که ماحصل تمامی این تلاش ها کنترلر بود که Radonix Position Control و یا به اختصار Radonix PC نام گذاری شد.
دهه هشتاد را می توان دهه ی شروع صنعت سی ان سی در ایران دانست. هر چند قبل از این دهه نیز بطور معدود از سی ان سی در صنایع مختلف در ایران استفاده می شد ولی در این دهه این ابزار جنبه عمومی تر به خود گرفت و مجموعه هایی جسارت ورود به این صنعت را در خود دیدند. متاسفانه عدم ارتباط بین صنایع ایران و کشور های صنعتی علارغم تاخیر در ورود این تکنولوژی، مانع رشد سریع کیفی این صنعت در ایران بود که می توان فرایند بلوغ این صنعت را عملا ۱۰ سال در نظر گرفت که برای دنیای امروز زمان زیادیست.
به هر حال این صنعت در دهه نود دوران رشد خوبی را در ایران تجربه کرد که عمدتا در صنایع چوبی و در سطوح پایین تر در صنایع برش فلزات شاهد آن بودیم. متاسفانه تولیدات داخلی در این صنعت هنوز توان جلب اطمینان صنعتگران صنایع فلزی دقیق را نداشته و بغیر از یکی دو شرکت که تحت لیسانس و طراحی شرکت های خارجی در حال تولید در صنعت فلزی دقیق هستند، مجموعه های دیگری بطور جدی به آن ورود نکرده اند.
همگام با این شکل گیری در دهه هشتاد، مجموعه رادونیکس نیز در سال ۱۳۷۶ بطور جدی وارد عرصه طراحی و تولید کنترلر های دستگاه های سی ان سی شد. از آنجا که منابع قابل توجهی در زمینه کنترلر های سی ان سی در آن زمان در ایران در اختیار نبود، عملا فرایند طراحی و ساخت اولین سری کنترلر ها این مجموعه فرایندی بسیار سخت و انرژی بر بود و با توجه به نیاز به ادغام سه تخصص و علم مکانیک، الکترونیک و کامپیوتر، این روند برای بسیاری از مجموعه ها دست نیافتنی بود. با تمامی این مشکلات این مجموعه مصمم به دستیابی به این تکنولوژی بود و می بایست برای هر مشکلی راه حلی بر اساس توانمندی داخلی می یافت که ماحصل تمامی این تلاش ها کنترلر بود که Radonix Position Control و یا به اختصار Radonix PC نام گذاری شد.

Radonix PC
Axes: 6
InPorts: 28
OutPorts: 16
Connection: USB
Production Year: 1386
در راستای ارتقای محصولات و پاسخ به انتظارات این صنعت، مجموعه رادونیکس بلافاصله اقدام به اصلاح کاستی ها و افزایش توانایی های این مدل از کنترلر نمود و مدل +Radonix PC با قابلیت های منحصر به فرد را وارد بازار کرد. سادگی کاربری، انعاف پذیری نسبی کنترلر در صنایع چوب و برش فلزات و قیمت مناسب باعث شد این محصول از اقبال خوبی در صنعت سی ان سی بهره مند شده و برای مدت ۳-۴ سال در حدود ۱۲۰۰ دستگاه با این کنترلر راه اندازی شد.

+Radonix PC
Axes: 4
InPorts: 16
OutPorts: 8
Analog: 1
PWM: 1
Connection: USB
Production Year: 1389
در اوایل دهه نود، خودباوری در ساخت سی ان سی در کشورمان، باعث ورود سازندگان این صنعت به شاخه های دیگر گردید. افزایش کیفیت و کمیت تولید محصولات، بازار رقابتی و تلاش برای کسب سهم بیشتر از بازار، محرک اصلی تولیدکنندگان برای ورود به بخش اتوماسیون و استفاده روز افزون از سی ان سی ها و روبات ها می باشد. این تحولات و افزایش تنوع سی ان سی ها مجموعه رادونیکس را بر آن داشت تا محصولی انعطاف پذیر تر و با امکانات بیشتر را وارد بازار کند. کنترلر Radonix PC-Pro محصول این نگرش می باشد که برای آن حدود ۲۰ نوع اینترفیس برای سی ان سی مختلف طراحی شده است.

Radonix PC-Pro
Axes: 6
InPorts: 32
OutPorts: 32
Analog: 2
PWM: 2
Handwheel: 1
RS485: 1
Connection: USB
Production Year: 1392
حساسیت پورت یو اس بی (USB) و شرایط متنوع محیطی حاکم بر دستگاه های سی ان سی و کم توجهی سازندگان دستگاه های سی ان سی به رعایت اصول برق سیستم و ارتینگ، باعث اختلالاتی در عملکرد کنترلرهای پی سی پلاس و پی سی پرو در بعضی از دستگاه ها می شد و بالطبع در بعضی از مواقع که این شرایط بغرنج تر بود منجر به نارضایتی مشتریان و کاربران دستگاه های سی ان سی می شد. هر چند در اکثر مواقع این موارد قابل کنترل و برطرف کردن بودند اما مواردی هم یافت می شد که شدت نویزهای موجود فراتر از توان حذف فیلتر های بکار رفته در پورت ارتباطی کنترلر با کامپیوتر می شد. دستگاه هایی نظیر دستگاه های برش پلاسما بخاطر ماهیت یونیت های پلاسما، عمده ترین مشکلات را در این زمینه داشتند.
جایگزینی پورت صنعتی LAN به جای پورت USB و بازنگری در محاسبات حرکت و افزودن تحلیل هندسی حرکت به محاسبات حرکت و همچنین اصلاحاتی در سخت افزار کنترلرهای پی سی پرو، باعث تولد کنترلرهای سری پرولن رادونیکس گردید. این سری از کنترلرهای رادونیکس در شرایط بسیار پر نویز و ناپایدار مورد تست قرار گرفتند و نتیجه تست ها فراتر از انتظار و بسیار چشمگیر بود به گونه ای که مورد استقبال بسیار از طرف سازاندگان دستگاه ها قرار گرفت و در سی ان سی های روتر، منبت و دستگاه های برش به عنوان یکی از کنترلر های پر مصرف داخلی مورد استفاده قرار می گیرد.

Radonix PC-Pro LAN
Axes: 6
InPorts: 32
OutPorts: 32
Analog: 2
PWM: 2
Handwheel: 1
RS485: 1
Connection: LAN
Production Year: 1394